Reproducerea fără permisiunea proprietarului site-ului este interzisă! Codurile și pozele folosite sunt doar pentru referință.

ULEI SI VASELINA

ULEI RAVENOL EPX 80W90 GL5 20L

  • Cod produs: RG46464
  • 1 buc disponibile - Stoc Slatina
  • 700,01 RON

  • Fără TVA: 588,24 RON

ULEI RAVENOL EPX 80W90 GL5 20L

Ulei multigrad pentru transmisiile hipoidale, transmisiile manuale sincronizate si nesincronizate, dar si punti, transmisii intermediare in vehicule si masini de lucru.

RAVENOL Getriebeoel EPX SAE 80W-90 GL 5 a fost dezvoltat pentru a evita modificarea uleiului de transmisie la temperaturile sezoniere. Poate fi utilizat atat vara, cat si iarna. Utilizarea sa universala reduce riscul amestecarii si depozitarii.

RAVENOL Getriebeoel EPX SAE 80W-90 GL 5 datorita combinatiei echilibrate de aditivi, garanteaza caracteristici precum capacitate ridicata de absorbtie a presiunii, un comportament superior al vascozitatii la temperatura, stabilitate ridicata la oxidare, puncte de curgere scazute, protectie anticoroziune si lipsa depunerilor.

RAVENOL Getriebeoel EPX SAE 80W-90 GL 5 este compatibil cu orice brand de ulei de transmisie. Nu este necesara clatirea transmisiei atunci cand se face schimbul pe RAVENOL Getriebeoel EPX SAE 80W-90 GL 5.

RAVENOL Getriebeoel EPX SAE 80W-90 GL 5 poate fi utilizat in transmisiile manuale sincronizate si nesincronizate, punti, transmisii intermediare in vehicule si masini de lucru.


Link-uri utile
ULEI SI VASELINA