Despre noi

Site-ul RUL-GRUP.ro este dezvoltat de SC.RUL-GRUP.SA Slatina.
Datele de identificare ale firmei noastre sunt:

SC.RUL-GRUP.SA
Str. Nicolae Balcescu nr.10
Cod postal: 230092 Slatina, jud. Olt.
Atribut fiscal: RO 16984298 
Nr. de ordine in registrul comertului: J28/797/2004

Site-ul de prezentare a firmei noastre este: www.rul-grup.ro

Pentru a contacta, va rugam folositi formularul sau numerele de telefon afisate in pagina de contact

      SC.RUL-GRUP.SA a fost infiintata in anul 2004 si are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de piese pentru tractoare, combine si utilaje agricole. Principalele produse comercializate: rulmenti, curele, simeringuri, lanturi, talere de disc, piese de tractor, piese de combine, sfoara, uleiuri, brazdare.Din 2012, s-a reorientat spre piata online a pieselor de schimb si astfel si-a creat un stoc care sa poata deservii la standarde inalte (livrare foarte rapida) orice client din Romania. Vrem sa devenim optiunea cea mai comoda si rapida de achizitionare a oricarei piese de schimb : online.

Avantaje:

- Se trimite marfa prin curierat rapid NEMOEXPRESS/FAN CURIER/UREGENT CARGUS si in 24-48 de ore ajunge oriunde in tara daca produsele de afla pe stoc. (orice comanda se reconfirma in ziua in care se si primeste comanda pentru ca stocurile sunt dinamice).

- Se afiseaza pretul instantaneu.

- Sunt promotii active tot timpul anului, vizand mai ales clientii repetitivi.

De-a lungul timpului am invatat ca nu cantitatea este cea care face diferenta ci calitatea produselor pe care le oferim. Distribuim pe intreg teritoriul Romaniei la preturi fara concurenta: rulmenti, curele, inele de siguranta pentru arbore si alezaj, simeringuri, lanturi gall cat si piese pentru tractoare si utilaje agricole straine. 
Am dezvoltat pe teritoriul Romaniei marca noastra proprie RUL si RULWELD pentru aparate de sudura si incarcatoare de baterii.